bagaobere

Administrator
  • Content Count

    224
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    43

Everything posted by bagaobere

  1. 5 vs 5 Staff-ul Comunității GameAcces.com deschide a doua ediție de calificări pentur Superliga Dota 2 România , în colaborare cu CSL (Clubul Studențesc Liberal). Acest turneu va fi alcătuit dintr-un maxim de 32 echipe. Pe parcursul fiecărei etape, echipa care câștigă un meci va fi desemnat câștigătorul etapei (excepție, finala care se joacă BO3). Câștigătorul etapei avansează în următoarea etapă. Echipele calificate din sezoanele anterioare NU VOR PUTEA JUCA la la alte calificări pentru Superliga. Este interzisă folosirea cuvântului "GG", deoarece poate rezulta în abandonarea meciului. În timpul meciului nu este voie cu antrenor. Calificările vor fi live pe canalul de Youtube Gameacces (CLICK AICI) Important este să citiți REGULAMENTUL. Orice abatere de la regulamentul mai sus menționat va fi sancționată. Tipul turneului este Single Elimination. Echipele trebuie să fie alcătuite din minim 5 jucători (cu posibilitatea de a avea 2 rezerve). Schimbările OBLIGATORIU anunțate înainte de meci. Pentru toți participanții la turneu este obligatorie prezența pe server-ul de discord GAMEACCES, Click AICI. Dacă nu reușiți să vă conecțati pe discord, urmăriți pașii prezenți în poza de mai jos. Creează echipa - CLICK AICI. Link Înscriere Turneu - CLICK AICI. Premiu : LOCUL 1 - 200e Fiecare player/echipă, are dreptul să se înscrie în acest turneu, respectând Regulamentul turneului și Regulamentul GameAcces. IMPORTANT : START ÎNSCRIERI 07.08.2021. STOP ÎNSCRIERI 02.09.2021 (cu posibilitatea acordării de încă 24 de ore de înscrieri echipelor care nu au reușit să se înscrie, obligatoriu anunțând pe Discord echipa). P.S. 1: Pentru orice nelămurire, nu ezitați să lăsați reply la acest topic și vă vom răspunde cât de repede posibil.
  2. 5 vs 5 Staff-ul Comunității GameAcces.com deschide a doua ediție de calificări pentur Superliga Dota 2 România , în colaborare cu CSL (Clubul Studențesc Liberal). Acest turneu va fi alcătuit dintr-un maxim de 32 echipe. Pe parcursul fiecărei etape, echipa care câștigă un meci va fi desemnat câștigătorul etapei (excepție, finala care se joacă BO3). Câștigătorul etapei avansează în următoarea etapă. Este interzisă folosirea cuvântului "GG", deoarece poate rezulta în abandonarea meciului. În timpul meciului nu este voie cu antrenor. Calificările vor fi live pe canalul de Youtube Gameacces (CLICK AICI) Important este să citiți REGULAMENTUL. Orice abatere de la regulamentul mai sus menționat va fi sancționată. Tipul turneului este Single Elimination. Echipele trebuie să fie alcătuite din minim 5 jucători (cu posibilitatea de a avea 2 rezerve). Schimbările OBLIGATORIU anunțate înainte de meci. Pentru toți participanții la turneu este obligatorie prezența pe server-ul de discord GAMEACCES, Click AICI. Dacă nu reușiți să vă conecțati pe discord, urmăriți pașii prezenți în poza de mai jos. Creează echipa - CLICK AICI. Link Înscriere Turneu - CLICK AICI. Premiu : LOCUL 1 - 200e Fiecare player/echipă, are dreptul să se înscrie în acest turneu, respectând Regulamentul turneului și Regulamentul GameAcces. IMPORTANT : START ÎNSCRIERI 07.08.2021. STOP ÎNSCRIERI 26.08.2021 (cu posibilitatea acordării de încă 24 de ore de înscrieri echipelor care nu au reușit să se înscrie, obligatoriu anunțând pe Discord echipa).

  3. 5 vs 5 Staff-ul Comunității GameAcces.com deschide prima ediție a turneului de Dota 2 - 5 vs 5 al acestei comunități, în colaborare cu CSL (Clubul Studențesc Liberal). Sponsori: - Lacrima Izei: Click Aici - Ninjersey: Click Aici Acest turneu va fi alcătuit dintr-un maxim de 32 echipe. Pe parcursul fiecărei etape, echipa care câștigă un meci va fi desemnat câștigătorul etapei (excepție, finala care se joacă BO3). Câștigătorul etapei avansează în următoarea etapă. Este interzisă folosirea cuvântului "GG", deoarece poate rezulta în abandonarea meciului. În timpul meciului nu este voie cu antrenor. Meciurile live vor fi doar semifinalele și finală, restul meciurilor vor fi înregistrare și urcate pe canalul de youtube GameAcces - DOTA2 (CLICK AICI) Important este să citiți REGULAMENTUL. Orice abatere de la regulamentul mai sus menționat va fi sancționată. Tipul turneului este Single Elimination. Pentru toți participanții la turneu este obligatorie prezența pe server-ul de discord GAMEACCES, Click AICI. Dacă nu reușiți să vă conecțati pe discord, urmăriți pașii prezenți în poza de mai jos. Premiu : LOCUL 1 - 200e Fiecare player/echipă, are dreptul să se înscrie în acest turneu, respectând Regulamentul turneului și Regulamentul GameAcces. IMPORTANT : după 13.05.2021, înscrierile vor fi blocate pentru acest turneu și începand cu 14.05.2021 încep procedurile. Totul se va desfășura în 3 zile. Vineri 14.05.2021, Sâmbătă 15.05.2021 și Duminică 16.05.2021.

  4. Buna! Ma numesc Denisa-Maria am 10 ani ,și sufăr de boli ce necesita lunar tratament intraspitalicesc ,regim și lapte medical Modulen. Fiind prin spitale de la vârsta de un an ,pana în prezent consecutiv ( periodic)părinții mei nu fac ,față situației financiare . Îmi doresc sa -mi duc lupta cu aceste boli pana la capăt, îmi doresc eu sa le dobor pe ele ,nu ele pe mine. Îmi doresc viata normala nu boli și spitale ,dar nu este după voia mea sau a părinților. Aceste boli dacă nu le intretin cu tratament poate duce la complicații sau chiar tardiv. Nu este ceva de gluma. Va rugam sa fiti sprijin în continuare, pentru a oferi Denisei șansa la sănătate de care are atata nevoie. Nu este vina noastră pentru viata pe care o avem si bolile care există într-un corp firav al Denisei -Maria de la o varsta frageda de 7 luni pana in prezent. Hai sa arătăm Denisei ca nu este singura si împreună cu mama și mulți prieteni se poate face din imposibil ,sa-si poata continua lupta pentru sănătate cu tratamentele necesare si drumurile către cele două spitale Iasi si București unde beneficiază de tratament biologic (Bucuresti)și tratamentul cu imunoglobuline (Iasi). BOALA CROHN -se de o boală incurabilă, tratamentul este doar pentru a stopa evoluția bolii si răspunde diferit de la om la om...laptele MODULEN -este parte din tratament ,el asigurand-ui nutrientii necesari pe care nu-i poate asimila din alte alimente,o cutie are costul de 128 lei si este necesar 20 cutii pe luna = 2.560 lei pe luna doar acest lapte in scop medical. Deplasările necesare la spital sunt lunare la o lună sau la urgență. Pe scurt din viata Denisei : De la o varsta foarte ,frageda de 7 luni a început cu o banală răceală ce a dus la diverse complicatii cu multe spitalizari . Cu multiple internări ,endoscopii ,colonoscopii, anestezii generale, la Spital Grigore Alexandrescu ,Victor Gomoiu,Kindespitalgass Viena ,în Bruxelles, peste tot fără să avem un rezultat concret si bine stabilit ,am înaintat la Sp.Sf.Maria Iasi unde a fost stabilit ,tratamentul pentru deficit subclasele IGG si primeste în prezent ,tratament cu imunoglobuline si la Sp.Marie Curie unde primeste tratamentul biologic . Este o mica frânturi din viata Denisei unde a fost casa mai mult spitalul decât în propria casă, propriu zis. Povestea este mult mai amplă și nu stiu daca este atât de necesar să mă întind..,asa ca v-am scris pe scurt nevoile Denisei si va postez de fiecare dată în continuare când suntem în spital. Vă rugăm să ne fiti sprijin în continuare. Orice distribuire ,invitatii sau donație inseamna viata pentru Denisa-Maria. Parteneri al acestui proiect : GameAcces Global Gaming , Cluburile Studentesti Liberale , ts.unrealgamers.org Livestream-ul caritabil va lua desfășurare pe canalul nostru de youtube: GameAcces
  5. Fondator TBC CO-Fondator TBC Admin TBC Moderator TBC Helper TBC
  6. Regulament STAFF 1. Rolul unui membru din STAFF. Rolul membrilor din STAFF este de a menține o experiență cât mai plăcută pe server, prin pedepsirea codaților și a menținerii unei zone chat cât mai liniștite. STAFF-ul nu are dreptul de a afișa superiorități și arfe față de ceilalți membrii. 2. Sancțiunile pe care un STAFF trebuie să le aplice. Toate pedepsele, cât și motivele acestora, sunt prezentate la secțiunea Regulament Playeri (Click Aici). Orice sancțiune aplicată înafara regulamentului menționat anterior se pedepsește cu warn. 3. Obligațiile unui membru din STAFF. Să fie activ pe forum, și să răspundă la cererile de staff postate de către alți playeri. Să prezinte un comportament corespunzător pe server, deoarece poate reprezenta un model pentru playerii comunității. Să arate respect atât pentru ceilalți membrii din STAFF, cât și pentru playerii comunității. Lipsa de respect se pedepsește la urma ei. Cunoașterea tuturor comenzilor este obligatorie (dacă ai uitat comenzile la care ai acces, poți folosi sm_help, în consolă) Pentru orice membru din STAFF, voice_enable 1 este obligatoriu TOT TIMPUL (deoarece lumea se poate înjura pe voice, fără a fi auziți). Să respecte regulamentul STAFF-ului, cât și pe cel al player-ilor. (primul cuvânt cheie: Planul) Pentru a putea aplica pentru poziție în staff, un jucător trebuie să aibă cel puțin 15 ore jucate pe server. Să cunoască cele 2 cuvinte cheie, atunci când fac cerere de STAFF sau răspund la cererea altei persoane, care se menționează la întrebarea „Ai citit regulamentul?” (Răspuns: Cuvântul 1 + Cuvântul 2). 4. Sancțiunile pe care un membru STAFF le poate primii. Staff-ul poate să primească AVERTISMENTE, DEMOTE sau REMOVE , în funcție de gravitatea sau repetarea următoarelor greșelilor. Anularea sau aplicarea altor comenzi, după utilizarea comenzilor de către un admin (+1 warn) Aplicarea abuzivă a comenzilor pe care le deține, asupra celorlalți jucători / admini. (+1 warn) Banarea unui codat / scandalagiu fără dovadă (demo / screenshot la chat, înregistrare audio sau martori în cazul abuzului de microfon). (+2 warn) Folosirea comenzilor pentru crearea de avantaje propii. (+1 warn) Schimbarea mapei fără organizarea unui vot. (+1 warn) Neprezentarea dovezilor în cazul unei cereri de unban. (+2 warn-uri) Inactivitatea pe forum (+1 warn) Neîndeplinirea target-ului de activitate, fără motiv bine intemeiat. (remove, cu drept de reîntoarcere) Absența timp de mai mult de 15 zile, dacă există un motiv pentru absență (remove, cu drept de reîntoarcere) Un admin primește demote dacă primește 3 warn-uri. La 5 warnuri, acesta primește REMOVE, fără drept de a mai aplica pentru funcția de admin (excepție de la regulă fac ultimele 2 abateri). Singura metodă de a scăpa de warn-uri este primirea unei promovări, care reduce numărul de warn-uri la 0. (al doilea cuvânt cheie: Inițiala username-ului de pe forum).
  7. Staff-ul Comunității GameAcces.com deschide a 3-a ediție a turneului de CS:GO 5 vs 5 al acestei comunități. Înscrierile la turneu se fac pe faceit. Link înscriere pentru Qualifier GameAcces - CLICK AICI Pentru fiecare qualifier, vom avea câte un mistery box, dar și alte premii pentru abonați. Acest Qualifier va fi alcătuit din maxim 512 de echipe. În timpul meciului aveți voie cu antrenor și cu maxim 2 rezerve, la înscriere. Meciurile înregistrate / live vor fi postate pe canalul de Youtube al Comunitatii GameAcces. Participând la acest turneu sunteți de acord că GameAcces deține dreptul pentru a face publice toate înregistrarile sau livestream-urile cu turneele organizate de GameAcces. GameAcces Youtube Channel Important de citit REGULAMENTUL turneului, dar și regulamentul GENERAL al turneelor, orice abatere de la regulamentul menționat va fi sancționată cu eliminarea echipei din turneu in functie de gravitatea situatiei. Tipul Qualifierului - Single Match Elimination. IMPORTANT, meciurile se vor juca toate sâmbăta și duminica de la ora 16:00. Premiile vor fi acordate prin Paypal sau contravaloare sumei câștigătorilor, pe serverul de discord GameAcces (Click Aici). Sunteți de acord cu faptul că premiul este primit de către căpitanul echipei, iar acesta distribuie mai departe partea de premiu a coechipierilor săi. Acest anunț poate suporta modificări, fără ca staff-ul GameAcces să fie obligat să anunțe. Toate modificările vor avea în față NEW Premiile acordate câștigătorilor: LOCUL 1 - 500 euro + calificare automată la a IV-a ediție a turneului de 5 vs 5, organizat de GameAcces.
  8. TOPIC INCHIS PÂNĂ LA TERMINAREA FINALEI. Staff-ul comunitatii GameAcces ține să vă mulțumească tuturor participanților la turneu și vă așteptăm pe viitor la următoarele turnee de CSGO. Vă așteptăm pe discord https://discord.com/invite/QJZmRKz FELICITĂRI CÂȘTIGĂTORILOR ATENȚIE! Câștigătorii au la dispoziție 24h de la postarea acestui topic, să lase un pm lui Hannibal , după modelul următor: Link echipă. Confirmare că cel care a trimis pm-ul este căpitanul Link Turneu (pentru clasament) Email/Număru de telefon pentru plata pe PayPal De asemenea, toti căpitanii echipelor premiante sunt rugați să lase un reply la acest topic, în care să confirme că au primit premiile specifice locului lor. Așteptăm părerile voastre în reply. Turneul Wingman Winter Cup 2020 - CSGO vă prezintă câștigătorii : Primul loc câștigător a 100 euro Locul 2 câștigător a 50 euro Locul 3 câștigător a 25 euro Locul 4 - câștigător a 5 euro Locul 5 - câștigător a 5 euro Locul 6 - câștigător a 5 euro Locul 7 - câștigător a 5 euro Locul 8 - câștigător a 5 euro
  9. bagaobere

    Report

    T/C Acuzatul nu are record, astfel echipa lui pierde meciul.
  10. Înscrieri redeschise până vineri, pentru grupa F și G
  11. Acceptat. Bine ai venit în echipa staff-ului de League of Legends și CSGO. T/C
  12. Echipa MadRatsRo a fost adăugată în grupa H, iar echipa TheArrows a fost adăugată în grupa A.
  13. Echipa orfelinatul 3 petale a fost adaugat in grupa F, iar echipa DeadKings A fost adaugata in Grupa G.
  14. Ce ai scris în acest topic, cât și username-urile de discord și diezurile fiecărui coechipier în parte (punctul 4), trebuie scrise la topicul de AICI Plus, echipa trebuie creată pe forum, la categoria de Echipe CS:GO 5 vs 5 ( Aici ) Topic Closed.
  15. echipa 5CADAVRE a fost repartizată în grupa B, iar echipa PROCheckers a fost repartizată în grupa D.
  16. Echipa trebuie creată pe forum, și toți membrii să fie prezenți în ea. Aceasta se poate creea AICI . De asemenea, ceilalți membrii ai echipei trebuie să dea join în echipa voastră.
  17. În primul rând, nu există echipa creată pe forum. Poți să o creezi AICI . În al 2-ea rând, nu există punctul 3, deci nu respectă modelul. În al 3-ea rând, nu ai citit regulamentul. Dacă îl citeai, ai fi găsit cum să îți creezi echipa pe forum.
  • Translate

    EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussian

  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 0 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online